Tuesday, July 24, 2012

Super nädalavahetus!

Ma polegi juba tükk tükk aega niimoodi tõesti puhanud :) Lapsed olid kaasas ja ei pidanud hoidja pärast muretsema, aega oli küllaga, nautisime ikka korralikult.


Reedel jõudsime Sarnakõrtsi tallu, teised olid kohal juba. Sel aastal oli meid vähe kohal, 10 mängijat, lisaks veel kaks endist mängijat ja üks kaaslane. Esimesel aastal oli meid 12, eelmisel aastal 18, kui ma ei eksi. Ja kokkutulekul käivad ikka samad näod. Mitte, et mul sellest kahju oleks, aga uusi nägusid võiks rohkem olla. Eks näis. Järgmisel aastal annan ohjad kellegi teise kätte, ehk õnnestub siis rohkem rahvast kokku meelitada.
Igatahes, tore istumine oli meil.
Järgmisel päeval käisime Valgerannas. Sain lõpuks oma kauaoodatud mere :)


Ülimõnus oli! Tuult oli, laineid oli, vesi oli isegi enam-vähem soe. Lapsed jäid ka rahule, Kirke on samasugune mereloom, nagu minagi, nautis ka igat rannas veedetud hetke. Tegi küll kõik rannas kaasas olnud riided märjaks, aga vähemalt oli ta õnnelik :)


Pärast rannas käimist otsustasime, et läheme ikkagi Agele ka külla. See nagu juba väike traditsioon meil. Lisaks olid meiega veel Rain, Jorma ja Erki, kes on ikariami-kutid, nii, et asi otsustatud. Rain oli tulnud rattaga, selle võtsime juppideks ja jagasime kahe auto peale laiali. Rattad mahtusid meie autosse.


Pärast väikest seiklemist olimegi juba Age pool. Sättisime grilli üles ja nii see õhtu kulges.
Pean mainima, et terve nädalavahetuse paistis meil päike. Nii, et ilmaga ka vedas.
Kolmandal päeval oli juba tunda, et kõik on väsinud, kuid naljakaid hetki jagus ikka veel :)


Igatahes, super puhkus oli :) Aitäh!

No comments:

Post a Comment