Sunday, March 10, 2013

Väljas on võrratu!

Väga külm, aga väga ilus ilm on. Oksad on kaetud justkui kristallidega, need kristallid langevad aeglaselt maha ja kui seda vaatemängu vastu valgust vaadata on oht, et külmud ära.. Niivõrd lummav vaatepilt, et kaotad ajataju. Läksin ainult korraks puid tooma, kui tuppa tagasi jõudsin, avastasin, et olin oma tund aega juba õues olnud.
Gabriel ka toas ei püsi, käib oma sõbrannadega suusatamas. Ta meil siin külas pea ainuke poiss. Oma vanuserühmas vähemalt. Eile jõudis alles pool 8 õhtul koju, nad olevat peitust mänginud ja hämaras on see ju kordades põnevam, kui päevavalges :)

Pisemaid ma täna õue ei lase, nad põrgulised ei ütle ka, kui külm hakkab. Kirke tuli eile tuppa ja siis teatas, et tal käed ja jalad külmetasid juba tükk aega, aga mängida oli vaja ju. Jootsin siis tassitäie kuuma teed ja söötsin sooja suppi sisse ning mässisin külmunud piiga sooja pleedi sisse. Vast ei külmetanud ikka ära teda.
Praegu mängivad mudelautodega, Kirke on see domineerivam pool, sest kõik pisemad autod on titad, punased ja oranžid on emmed või õed, ülejäänud on issid ja onud.

Kirjutan finantsanalüüsi ja taustaks kõlab:


No comments:

Post a Comment