Friday, January 27, 2012

Viimane hapupiimane eksam ka siis tehtud.

Arvutieksam. Eile õhtul läksin facebooki ja mis ma seal nägin? Üks kursaõde oli FB grupis postitanud, et võibolla meil eksam ei toimugi seal, kus pidi toimuma, tehnomajas siis. Et peamajas hoopis. No tere tali. Et need, kes õhtul FB-s ei käi, need ei saagi muudatustest teada. Kurat, ma ütlen.
Hommikul ärkasime aegsasti, mul närvid läbi täitsa. Gabrieli viisime kooli, Kirke lasteaeda, Matut lubas Madis linnas hoida (aitääh, venna :)) Sõitsime siis Pässa küla kurvis, äkki tuli auto vastu, täiega keset teed sõitis. Aaris võttis jummala teeserva ja näuhh. Kraavis. Lihtsalt auto vajus külili kraavi. Ja see tropp, kes meid sinna ajas, sõitis jumala südamerahuga edasi. Loodan, et sa elad hästi, sa keset teed laiav autojuht! Noh, Aaris helistas Tarmole ja too tuli tõmbas meid välja. Sõitsime siis linna, andsin Matu üle ja siis kolisin Signe auto peale üle. Tehnomajja jõudsime, siis oli seal veel meie omasid, nii et võisime rahulikult hingata. Meid tuli 27 eksamile. Härra L. rääkis, kui halvad õpilased me ikka olime tal. Et maailmatargad. Noh, selline ergutav jutt nagu tavaliselt. Siis mainis, et need, kes kirjutasid käsitsi konspekte, võivad neid kasutada.
Meie: "Mida kuradit, varem ei võinud öelda??"
L: "Aga ma ju ütlesin."
Meie: "No aga te ütlesite, et kui kasutatakse konspekte, siis ei saa maksimumhinnet."
L: "No aga siit grupist ei saagi keegi ju niikuinii!"
Tänan, suur tänu, et usute meisse, õpetaja L!
Igatahes, eksam toimus nii, et kõik ajasid omavahel juttu. Härra L käis klassis ringi ja näitas ette, kuidas miskit teha.. Norm onju. Kolm tundi oli ette nähtud. Meil läks 4. :D Noh, osadel. Mitte kõigil. Ma sain ka kolme tunniga hakkama. Mul sai tehtud, siis surfasin FB-s ringi. Härra L mainis, et tal on ka konto.. khm.. :D
Igatahes, kui väiksel Kadril sai eksam valma, siis tulime tulema. Läksin Priidu poole Aarist ootama. Vaatasime Madisega "Kiirabihaigla" seriaali. Mega huvitava koha peal sai otsa. Mis sest, et ma seda sarja esimest korda nägin, põnev oli ikkagi.
Aaris tuli, põrutasime Obikasse, Madis tahtis koju saada.
Ajasime issiga juttu, sõime pelmeene ja pitsat ja röstsaia. Kohvi ka jõime. Mõnus olemine oli :) Kapu kimas kohe trenni ära, loodan, et ta omas täiega seal :D:D
Voh. Peaks veel mainima, et kuramuse külm on ikkagi. Palun kevadet, aitäh.


Ahjaa, Laura tahtis pilte ka. Panen siis siia ühe :) Põnnid mängisid Konn Kuuno pusle-memory mängu. Nimi on imelik, aga täitsa äge mäng on.



2 comments: