Saturday, March 3, 2012

Katil on tillid.

See tähendab Kirke keeles, et kassil on prillid. Vaatasime Gabrieli matemaatika tööraamatut ja seal on lahedad pildid juures. Kirke kommenteeris kõiki. Päris naljakas ikka. Katitatt on siis tass, millel on kassi pilt. ;)
Eile käisin ämmale kainekaks. Hullud tädid nad töökaaslasega. Muidu pidid ainult kohalikule kohviõhtule minema, kella 1 ajal tuli kõne, et nemad tahavad Bevegasse minna. Bevega on selline, noh.. keskealiste baar, kui nii võib öelda. Kuigi seal on palju noori ka liikvel. Aga muusika on selline süldimusa. Et saab polkat tantsida :D Koju jõudsime umbes poole 4 ajal.
Voodi oli lapsi täis. Ehk siis Kirke laiutas täiega. Võtsin ta sülle ja transportisin ta tema enda voodisse. Jäigi sinna. Terveks ööks. :) Või noh, mis sellest veel järel oli.
Täna käisime mõisas. Mõisa on me hirm ja arm. Loodetavasti varsti meie kodu. Käisime seal veidi toimetamas. Jalutasime maja juurde, lapsed jäid lauta mängima. Laut on selline nõuka-aegne suur karjalaut, mis on naabriga kahepeale. Naaber kasvatab oma poole peal lambaid. Arutasime ehituslikel teemadel parajasti Aarisega, kui kuulsime SUUURT kisa. Tormasime Kirke juurde, et mis lahti. "Lammas tegi määäää!" Muigasime Aarisega,  maalaps, noh..

No comments:

Post a Comment