Wednesday, August 8, 2012

Väljasõit lastega :)

Algselt pidime minema Cantervillasse, aga siis otsustati, et hoopis Vudilasse läheme. Läksimegi. Mina taaskord kaardilugeja. Mis tähendab, et jaa, me eksisime ära :D
Otsustasime minna Põlva kaudu, et siis ei pea Tartusse sisse sõitma ja ühtäkki avastasime end ei kusagilt mujalt, kui Tartust :D Uskumatu, ent siiski loogiline, kuna minu käes oli kaart..
Õnneks leidsime üsna pea ka Vudila üles. Ilm oli selline, nagu ta oli, suhteliselt kehvapoolne. Kuid sellel olid ka omad plussid. Rahvast oli vähe ja seetõttu olid enamus atraktsioone meie pere krattide päralt. Atv-rada, elektriautode rada, mängude maja, igal pool saime kogu aeg jaole, polnud järjekordi ega midagi.


Kirke aga avastas midagi erilist ;) Üleval mängude toas oli üks plekist karp, selline läikiv ja ilus. Ta palus, et ma teeksin selle lahti. Seal sees olid piiatsid ja teritaja! Oh, seda õnne! Kirkel läks nägu naerule ja ta asus kohe usinalt teritama :) Meie lasteaias on kõik pliiatsid alati korralikult teritatud ;)


Muidu oli koht väga tore, basseinid ja veeliumäed olid ka olemas kenasti, aga ilm oli ikkagi vilu ja vette me põnne ei lasknud. Vesirattaga käisime küll järve peal sõitmas. Basseinide asemel läksime hoopis Aura veekeskusesse edasi. No seal said nad ikka tõsiselt möllata :) Veetorudest alla lasta oli endalgi tore. Kirke ja Matu olid lastebasseinis ka väga rahul, suuremas basseinis oli veekeeris nii tugev, et endalgi oli tükk tegemist, et välja saada.
Koju jõudisme napilt enne keskööd, hommikul põõnasid lapsed ka kella poole 10-ni.
Juba küsiti, et millal uuesti läheme. :)

No comments:

Post a Comment