Monday, August 6, 2012

Ma tahan teist telekat vaadata!

Nii nõudis mu tütar täna ja noh.. eile ka tegelikult.
Seletan siis talle, et meil on ainult üks telekas. Tema ikka ajab vastu, et ei, meil on palju telekaid ja tema tahab teist telekat vaadata. Selgus, et ta tahtis teist multikat või filmi, aga väljendus kukkus natuke kehvasti välja.
Eile oli meil taastumise päev niisiis. Matu palavik ei tulnud tagasi ja Kirke ka rohkem midagi valest otsast ei väljutanud. Ju siis oligi mingi viirusepoiss, mis meid tabas.
Mis uudist, küsid? Noh, niipalju et sõidan kolmapäeval Tallinnasse. Selleks, et neljapäeva hommikul Soome purjetada. Tegelikult muidugi sõidan laevaga, ei lähe purjekaga, kuigi see oleks ka tore.
Kärdi õde tahtis Eestis käia, lähen teda turule asendama, Kärdi ise käib senikaua laatadel Helsingi lähistel. Kolmapäeval läheme ja järgmise nädala teisipäeval olen tagasi. Nii, et ei kuule minust nüüd natuke aega midagi, kavatsen kogu Soomes olemise aja internetist eemal olla. Võtan seda ka kui kerget puhkust enne kooli. Sest kui tagasi tulen, siis on kohe Paasapäev (see on setodel üks tähtsaim surnuaiapüha) ja Gabrieli sünnipäev ja loetud päevade pärast algabki kool. Kiired ajad jätkuvalt, aga mulle meeldib :)

2 comments:

  1. Kirke ka rohkem midagi valest otsast ei väljutanud - kena väljendamine :D

    ReplyDelete