Friday, May 10, 2013

Väljas puha suvi ju!

Asfalt sulab, päike paistab otse silmamulku, seelikud on äkki väga lühikeseks jäänud- selge, suvi on kätte jõudnud! :) Vähemalt ajutiselt, nii ilmatargad väidavad. Väga ootamatult läks väga soojaks. Kohe nii äkitsi, et homme on plaanis esimene muruniitmine teha.
Ostsin seemned ära, nädalavahetusel tahtsime aiamaa ära kultiveerida, aga mullafreesi ei ole Võrust võimalik rentida. Küll on katki ja jupid alles teel või siis on alles tellimisel. Mõnes rendikohas tulevad freesid alles järgmisel nädalal. Põlvas ka on välja renditud kuni teisipäevani kõik. Hakka või käsitsi kaevama. Ootame siiski uue nädalani. Ehk saab asja.
Sain täna Madisega ka kontakti! Tal seal kaugel maal kenasti siiani kõik. Nägu ja käed on juba pruuniks põlenud. Praegu on veel kohanemise aeg. Kliima on juba selline, mis harjumist nõuab. Vilus on termomeeter 35 kraadi, ei julge mõeldagi, mis tunne lauspäikese käes olla on. Meil siin on 27 kraadi ja juba ei jaksa olla kuidagi. Aga endiselt julgen väita, et iga kell eelistan 27 plusskraadi 27 miinuskraadile.

No comments:

Post a Comment