Monday, May 6, 2013

Kena kevade

on lõpuks kätte jõudnud. Kõik rohetab, kasvab, lendab, säutsub, krooksub. Kuidagi ei malda toas istuda. Aga mõned kirjatükid on veel tarvis valmis meisterdada.
Eelmine nädal oli täitsa tegus ja möödus lausa märkamatult. Madise äramineku puhul oli istumine Kristiina vanemate juures, esimene grill sai tehtud; ämm sai aasta vanemaks, selle puhul olime siis niiöelda teise perega koos ja teine grill ka tehtud.
Reedel käisime Gabrieliga Tartus. Ta võitis üleriigilisel autojoonistuste võistlusel koha 10 parima seas oma vanuseklassis. Vanemuises oli autasustamine ja lodjaga käisime sõitmas. Väga kift oli.
Sellise masina joonistas poja:


Võistluse teemaks oli "Eriotstarbelised autod". Ilmselge mõjutus onult. :)
Lodjasõit:

Vahepeal on meie suve-elanikud jälle kohad sisse võtnud. Kurepaar on taaskord pesas ja täna jõudsid ka pääsud koju tagasi. Eelmisel aastal olid kurgedel ka kaasüürilised- väiksed kärarikkad linnud olid oma pesa teinud kurepesa külge. Vahel tundus küll, et kurgedel on väga villand oma lärmakatest naabritest, kuidagi tüdinud ilmetega olid nad, kui pisikesed säutsujad käratsesid. Praegu plagistavad kured esialgu kahekesi oma kodus nokkasid.
Ja siis veel selle kevade suurim uudis: Matu õppis abiratasteta sõitma!
Eile avastasin, et vanal rattakesel on abikad üsna laiali vajunud ning et poiss sõidab põhimõtteliselt abiratasteta juba. Tasakaal täitsa olemas. Täna siis võtsime pidulikult abirattad täitsa küljest ja panime nad kasti paremaid aegu ootama. Mattias tegi oma esimesed ringid ja ütles rahulolevalt, et See ratas meeldib talle ikka palju rohkem! Ainult et võiks punast värvi olla, nagu Melanil. Nüüd tulebki Matule uus ratas muretseda, suure poisi mõõtu ikka.

No comments:

Post a Comment