Tuesday, May 21, 2013

Raport viimase nädala kohta

1. Matu sai ratta kätte
2. Kartul sai maha pandud
3. Isa sünnipäev ära peetud
4. Aarise ja Age sünnipäevad peetud
5. Järvamaal käidud

See kõik toimus 4 päeva sees. Matu ratas tegelikult sai juba ammu broneeritud ja ostetud, aga selle kohaletoimetamine Tallinnast Võrru oli ikka paras tegemine. Ratas käis kolme inimese käest läbi, enne kui ta meile jõudis, aga siin ta nüüd on ja selline näeb välja õnnelik rattaomanik:


Laupäevaks oli meil plaanitud kartulipanek. Plaan sai ka teostatud. Kolm tundi olime põllul, Anne ja mina masina peal. Päike oli ikka erakordselt ere ja sain oma selleaastase esimese päikesepai:


Algul ei saanud arugi, et nii korralikult päikest sain, õhtul hakkas selg kuumetama, õnneks valus pole. Praeguseks olen juba pruun, mitte enam punane. :)

Issil oli siis sünnipäev. Ta sai 63. Pere oli kohal ja tore oli olla. Maja sai rahvast täis, siblimist ja sagimist jätkus igale poole. Pillel on aga palju multikaid, nii et enamasti avanes tuppa kiigates selline vaatepilt:


Noh, tegelikult, ega Kristofer kogu aeg ei söönud, tema oli ikka peo hing, pidevalt suurte seltskonnas, tähelepanu keskpunktis, magamisekski ei jätkunud aega.
Paps jäi üritusega rahule, talle meeldib, kui lapsed kodus. Me käime seal kogu kambaga umbes kuus korra, nii et ta ei jõua meist ära väsida :)

Ja siis veel pühapäev. Aarisel ja Agel on samal kuupäeval sünnipäev. Otsustasime et käime korra Kahalas ära. Mis see siis ära pole, onju? Startisime kell 11 ja koju jõudsime umbes 21 ajal. Oh, kui palav võib ikka autosõit olla. Minnes paistis päike, tulles sähvis äike. Võrumaale tagasi jõudes avastasime, et siin pole üldse sadanud, maantee puhta kuiv.
Paarkümmend kilomeetrit enne kodu tuli Kirkel kange pissihäda. Peatasime auto ja tormasime võssa. Kükitasime seal ja siis sõnas Kirke: "Ma tegin nalja, emme!"

Turist Gabriel:

1 comment:

  1. millal sa toas paljalt jõudsid ringi juba käia? :D

    ReplyDelete