Saturday, January 5, 2013

Meil käisid külalised

Age ja Aivo tulid meile oma kaksikutega. Spetsiaalselt, ainult meile, Kahala külast. Võtsid sellise pika tee ette meie pärast :) Armsakesed sellised. :)
Veetsime mõnusasti aega, maast ja ilmas sai juttu aetud, mul on väga hea meel, et nad käisid :) Kevadel teeme vastuvisiidi.

Täna on meil kahel sünnipäeval tarvis käia. Aarise ristiisal ja õepojal. Aarise ristiisa on on Madis, aga teda hüütakse ka Matiks. Onu Madis on vanapoiss, kes otsib naist omale. Ta on juba 63 aastane, aga pole veel üritamast loobunud. Kord tahtis ta, et ma paneks kohalikku ajalehte kuulutuse tema nimele. Saatsin kirja kohalikku lehte, algul keelduti, teise inimese nimele üldjuhul ju ei lasta panna kuulutusi. Veensin neid, et tegemist on ikkagi üksiku vanapoisiga, kes ise linna väga ei satu ja kui satubki, siis ajalehetoimetusse kindlasti mitte. Pandi see kuulutus siis üles ikkagi. Helistajaid oli mitmeid, aga ju siis vanatüdrukutele ei meeldi siinne maakoht. Metsade keskel ja suhteliselt kehva bussiliiklus. Oli igasugu kandidaate. Kes käis pojaga, kes üksi, kes soovis et talle järele tuldaks. Igatahes, onu Madis on siiani vanapoiss. Jõulude ajal viisime talle jõulusööki- verivorsti, kapsast, piparkooke ja ürdilikööri. Tal sai päris hea meel :)
Aga Aarise õepoeg, Romel on paras frukt. Ta sai täna 3 aastaseks ja on selline krutskeid täis kutt.

                          

Õhtul läheme talle külla, viime uued guaššvärvid ja joonistuspaberi. Tegin taustauuringut, et mis talle tarvis oleks. Ei tahtnud mingit mõttetut nänni ka viia. Mul niigi endal elamine igasugu vidinaid täis, kuigi eelistan praktilisi kingitusi. Seetõttu üritan ka ise praktilisi asju kinkida.
Hiljaaegu just tegin mänguasjakastis inventuuri, viisin osad jälle suvetuppa ära. Põnnid ei taha sugugi asju kokku korjata, niisiis, tassisin minema. Lapsed käivad seal vahel mängimas. Hirmus põnev on ju mängida asjadega, mida pole tükk aega näinud.
Esmaspäeval algab taaskord tavapärane elu. Lapsed lähevad kooli ja lasteaeda. Minul on koolist vaba päev, lähen käin arvatavasti töö juures, kuulan mis Kärdi räägib.
Muide, eile hommikul, kui õue astusin, tundsin kevadet õhus. Ausalt! :)

No comments:

Post a Comment