Monday, June 18, 2012

Homme on viimane eksam

Turundus. Just lõpetasin slaidide tegemise ning saatsin õppejõule. Homme umbes samal ajal siis hiilgan oma teadmistega klassi ees :) Saab lõpuks ühele poole kooliga, kuidagi venima on jäänud. Kooliaasta eduka lõpetamise puhul lähen homme Signe juurde veini jooma. Tal sai köögiremont ka just tehtud, nii et on, mida tähistada.
Veel üks tähtis teadaanne. Lõpuks sain seemned mulda! Eile siis alles. No eks näis, kas jõuluks saab siis porgandit :):) Vot nii. Lootust on igatahes.
Viimasel ajal on kuidagi lühikeseks jäänud mu postitused. Seda seetõttu, et väljas on nii head ilmad ja mul kuhjaga tegemist. Aednik olen poole kohaga, tulevast muru on päris palju, niitmist on küllaga. Siis ikkagi üritame tegeleda ka koristustöödega ja ikka veel on osad asjad lahti pakkimata ja riided kappidesse sättimata. Saaks ennast kloonida, oleks ülitore, tunnen, et on hädasti teist mind ka tarvis..
Samas, elu on põnev, selle üle ei saa kurta :) Ma ei oskakski vist teisiti elada. Aktsioon on pidev, mis on positiivne. Lastelastele on, mida rääkida ;)

No comments:

Post a Comment