Thursday, August 22, 2013

Hingetõmbehetk

Viimased kaks nädalat pole sellist asja olnud mul. Puhkepausi, ma mõtlen. On olnud lausa peadpööritavalt kiire. Käisime Tallinnas, mina käisin Lätis, viibisime Paasapäeval, külastasime Krissut sünnipäeva puhul ja eile tähistasime Gabrili juubelit. Nädalavahetusel on ees ootamas veel Priidu kaksikute ja Kaspari sünnipäevad. On ju üsna muljet avaldav nimekiri? Vahepeale mahuvad veel ka minu ja Aarise tööpäevad. Huh..

Tallinna-reis
Otsustasime minna pealinna rongiga, et lastel oleks põnevam. Kodust startisime tund enne rongi väljumisaega. Kahjuks ei arvestanud me Tartu tänavate remondiga niisiis nägime raudteejaamas rongi tagatulesid. Kiire plaanimuutus ja istusimegi juba bussi peal. Kaks tundi pidasid põnnid vastu, viimane pooltund oli aga paras katsumus: "millal me jõuame?", "kas nüüd on meie peatus?", "miks see auto meist mööda sõitis?", "kas me juba läheme loomaaeda?". Kui me lõpuks kohale jõudsime loomaaeda, hakkas äikesevihma sadama. Müristas ja ladistas, enamus loomi olid oma kuutides või majakestes. Üsna vähe oli neid väljas. Kui pärast laste käest küsisime, et keda me loomaaias nägime, kõlas vastuseks: jänkusid, kitsekesi ja ussikesi (loe: madusid). Elevant, krokodillid ja ahvid polnud vist piisavalt eksootilised :)
Tagasi sõitsime siiski rongiga. Kuigi, napilt oleks sellest jälle maha jäänud. Otsustasime, et järgmisel korral läheme siiski oma autoga, tuleb oluliselt odavam nii rahakotile kui närvisüsteemile. ;)




Vahepeal ühines meiega Laura pere ja tegime ka väikese ühispildi. Loviise on pildilt puudu, aga kahepeale on meil üsna suur kamp põnne :)

Läti-reis
Ma olen võlutud. Läti on kohutavalt ilus. Siguldas võiksin vabalt elada ja Riia vanalinnas patseerimas vabal ajal käia, vot see oleks alles elu! Tükikese oma südamest jätsin kindlasti Siguldasse, võrratult kena linnake! Kahjuks me seal pikemalt ei peatunud, nii et pilte teha ei õnnestunud. Küll aga tegin pilte Riia vanalinnas ja loomaaias.


Siguldas sõitsime üle Koiva jõe mägitrammiga



Mu vaieldamatud lemmikud Riia loomaaias :)


Riias olid parajasti käimas linnapäevad, toimus käsitöölaat ja vot sellised imelikud asjandused veeresid mööda tänavat:



Turistipilt Lidos tädi Enega :)

Paasapäev ja Krissu sünnipäev möödusid üsna rahulikult. Esmaspäeva kohta oli surnuaial inimesi üsna arvestatav hulk. Ise lahkusime juba lõuna ajal, pidime minema hambaarstile. Sain oma tuimestuse jälle ning nägu oli kõver veel mitu tundi tagantjärgi. Kogu pere käis arstil, kokku läks meil 2,5 tundi, kohapeal tundus see igavikuna.
Veelkord siinkohal ka Kristiinale õnne! :)

Poja sai meil eile 10 täis! Täitsa imelik mõelda, varsti ongi meil puberteet majas..
Sünnipäev möödus väga lõbusalt. Kaspar ja Keiry tõid Twisteri mängu ja kõik said korralikult venitatud. Lastel oli lausa tegemist, et nemad ka mängida saaksid. Nalja oli küllaga ja Meelis on parim võimleja alates eilsest :)



Kapu, ma ei pane siis seda pilti fb-sse ;)





No comments:

Post a Comment