Wednesday, July 17, 2013

Juba tükk aega

pole saanud mahti midagi kirja panna. Toimetamisi on olnud tõeliselt palju.
Oleme kodus nokitsenud, palju muru niitnud, külalisi vastu võtnud, grillinud, linnufarmi külastanud, kõige selle vahepeal käime Aarisega vaheldumisi tööl, sokutame lapsi vendadele-õdedele ja ootame, et millal ometi oma lastehoid avatakse. Päris raske on praegu hakkama saada, tunnistan ausalt. Ei taha ju kellelgi koormaks olla. Õnneks kestab see möll ainult juulikuus, augustis saame elu tavapärasesse rütmi, ei ole tarvis enam lapsi linna lasteaeda tuua.

Vot nii. Aga kuidas tööl läheb, küsid? No, ütleme nii, et huvitav on, väga huvitav. Üldjuhul suuri probleeme pole olnud, välja arvatud eilne juhus, kui müüsin inimesele banaani pesupulbri hinnaga. Banaanid maksid 71 senti, pulber aga 10 eurot sentidega. Ilmselgelt hakkas klient protestima, seda aga siis, kui tehing juba tehtud oli. Lisaks maksis ta kaardiga. Saime siiski raha tagastatud koos paraja hulga vabandustega.
Kuidas selline eksimus võimalik on? Sedapidi, et kaalukaupa me müüme koodidega. Sisestasin niisiis vale koodi, ega märganud, et hoopis vale asja müüsin. Siit järeldus: tuleb olla tähelepanelikum! Õnneks saan selle eksimuse oma "õpilase"-staatuse süüks ajada, olen ju alles algaja.
Muidu olen tööga rahul. Tööpäevad on aga üpris pikad ning 12 või 13 tundi jutti asjalik olla on ikka päris keeruline ülesanne. Üldjuhul on kliendid meil siiski rahulikud ja arusaajad :)

No comments:

Post a Comment